IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Tesla се блъсна в къща със 160 км/ч и остана жив

При инцидента електрическата кола разби и два автомобила (ВИДЕО)

Шофьор на Tesla Model S разби два паркирани автомобила и се блъсна в къща със скорост 160 км/ч. Инцидентът се е разиграл в град Мирамар (щата Флорида), съобщава местният телевизионен канал Local 10.


Tesla Model S катастрофа


Според информациите, катастрофата е станало в 4 часа сутринта на улица "Мирамар-Паркуей". Черната Tesla Model S се е движила толкова бързо, че на камерата, записала случилото се, се вижда само проблясване. По данни на местната полиция, скоростта на електромобила по време на сблъсъка е била 160 км/ч.

Преди да се удари в къщата, колата прегазва няколко дръвчета по пътя си, а след това буквално размазва Mazda 3, която не подлежи на възстановяване. Паркираният редом до японски седан пикап RAM също е пострадал, но има повече късмет. Щетите по ударената къща са толкова големи, че нейните обитатели не могат да се приберат, тъй като са увредени носещи елементи от конструкцията и има опасност от срутване.



Най-удивителното в цялата история е, че шофьорът на електромобила остава жив. Той е закаран в болницата в безсъзнание, но лекарите твърдят, че ще оцелее. В момента върви разследване на произшествието, като се проверява и дали водачът се е намирал под влияние на забранени вещества.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500