IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda показа новия Civic

Премиерата на модела ще се състои на 28 април

Компанията Honda продължа да подгрява интереса към 11-ото поколение на най-популярния си модел - Civic, като публикува снимка на серийната версия на седана.


Honda Civic


Прототипът на новия Civic беше представен още през ноември миналата година, като тогава марката заложи на сдържан дизайна и на минимализъм в интериора. Серийната версия запазва чертите на прототипа, но все пак има и някои промени в екстериора. Различен е дизайнът на фаровете срещу мъгла, а гланцираните решетка на радиатора и въздухозаборници са сменени с матова.

Освен това, при серийния вариант огледала вече са в цвета на каросерията. Седанът получава люк на покрива, предни парктроници, два от които са разположени в горната част на решетката, а джантите вместо черни са двуцветни. За промените в интериора засега не се съобщава.


Honda Civic


Що се касае до двигателите, твърди се, че новият Civic ще запази досегашните си мотори - 1,5-литров с турбо и 2,0-литров атмосферен, при които промяна на мощността не се предвижда.

Премиерата на 11-ата генерация на Honda Civic ще се състои на 28 април тази година, като продажбите в Северна Америка ще стартират през лятото. Моделът ще стигне до Европа през следващата пролет, а Honda ще предложи вариант и за Китай

Снимка: Honda

0 от 500