IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова Skoda Octavia или премиум-модел на старо?

Ето 5 алтернативи на цената на популярния чешки модел

Един от най-популярните модели в Европа е новото поколение на Skoda Octavia, което излезе преди около година. Подобно на предшествениците си, този автомобил също почти веднага успя да се утвърди на пазара, като за това помагат съвременният му външен вид, богатото оборудване, богатият избор от двигатели, допълнителни опции и сравнително достъпната цена.

При новата Octavia цените стартират от около 18 000 евро и стигат до близо 2 пъти повече в зависимост от задвижването и оборудването на модела. Средната цена е около 25 000 евро или 50 000 лв. Какви алтернативи има чешкият модел на пазара за употребявани автомобили за тази сума?

5 алтернативи на новата Skoda Octavia (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    естествено нова
  • #5
    21 rate up comment 1 rate down comment
    mancho ( преди 2 години )
    За всеки истината е различна, за мен е следната: ако имам 60х.лв, бих си купил Шкода за 50х. Ако имам обаче 80х. бих си купил премиум за 50х... другите за поддръжка да си имам. :-)
  • #4
    14 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Мисли ти. Има хиляди премиум автомобили точно на 3 г., които излизат на пазара, защото са мениджърски коли, за чиято подмяна е дошло време. Всичките са поддържани професионално и съвестно в официален сервиз.
  • #3
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Вин ( преди 2 години )
    Преди бързото, лесно, изкусително решение да седнеш в "премиум" на три години и сто хил. км, да се попрочетат статиите за нужното техн. обслужване на тези км.!!! При някои има смени на вериги, при други автоматите са пропуснали някоя смяна на масло.... Мислете!
  • #2
    31 rate up comment 8 rate down comment
    Данаил ( преди 2 години )
    И се продължава с това да се набива в главите на българина , че нещо втора употреба е по-добро от нещо ново , и то във времена в които имаш неограничен избор на различни продукти.А провокативната статия можеше да има и друго заглавие като....90к за нов "премиум" от горепосочените или нова Октавия за 60к , и тогава отговора ще е съвсем ясен.
  • #1
    52 rate up comment 7 rate down comment
    Директора ( преди 2 години )
    Само който не е карал нова кола с фабрично нова скоростна кутия и ново окачване може да хвали стара БМВ 3-ка или изтърбушен Мерцедес