IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова Skoda Octavia или премиум-модел на старо?

Ето 5 алтернативи на цената на популярния чешки модел

Един от най-популярните модели в Европа е новото поколение на Skoda Octavia, което излезе преди около година. Подобно на предшествениците си, този автомобил също почти веднага успя да се утвърди на пазара, като за това помагат съвременният му външен вид, богатото оборудване, богатият избор от двигатели, допълнителни опции и сравнително достъпната цена.

При новата Octavia цените стартират от около 18 000 евро и стигат до близо 2 пъти повече в зависимост от задвижването и оборудването на модела. Средната цена е около 25 000 евро или 50 000 лв. Какви алтернативи има чешкият модел на пазара за употребявани автомобили за тази сума?

5 алтернативи на новата Skoda Octavia (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #16
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Иво ( преди 2 години )
    Скромно мнение.Шкодата нямя как да е премиум автомобил.Но е надеждна.Имам като първи собсвеник октавия от 2006 гМного, много доволен съм.
  • #15
    6 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Шкода си е точно Дачия. Живял съм в Чехия и знам кой, за какво и на какви цени си я купува.
  • #14
    14 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тази статия със сигурност е полезна и интересна, но в някоя друга държава. Най - вероятно германия или швейцария, в краен случай- австрия. На пазара в БГ такава дилема няма.
  • #13
    6 rate up comment 8 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    И от какъв зор ще избирам точно Октавия ???
  • #12
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Ганю ( преди 2 години )
    Ся да ви светна - значи западните меринджеи са *** , за разлика от *** и братчед му , които са играчи. Та затова им продават почти новите си и добре поддържани в официални сервизи премиуми за жълти с'тинки. За толкоз години не го разбрахте !
  • #11
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Бати алтернативите ( преди 2 години )
    Все ВАГинални и немски кошници и легени
  • #10
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Преди няколко години в Аутобилд имаше тест за издръжливост паралелно на VW Голф 1,4 тси и Мерцедес С класа, произведени 2007г. Голфът издържа до 200 хил. км, а мерцедесът сега е на 500 хил км и още е в движение. Аз лично бих избрал Октавия, но в по-ниските ценови нива, защото съответства на социалния ми статус и на очакванията ми за автомобил.
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нерде Шкодилака, нерде изброените по-премиум марки.
  • #8
    18 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Който разправя, че Шкода е близо до Дачия, е уеко ууд. Но въпреки това има някои компромиси, най-очевидните от които са шумоизолацията и липсата на многопластови стъкла, дори като опция. Важното е, че съотношението цена-качество е едно от водещите в бранша, за разлика от японските, например, които са на обратния полюс.
  • #7
    8 rate up comment 15 rate down comment
    Реалист ( преди 2 години )
    Шкодата е изключително прехвалена марка, нивото на изработка е една идея по-добро от на Дачия, не случайно масово ги ползват за служебни, да се сравнява с 3 годишен премиум модел граничи с идиотия.