IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Mustang Mach-E и 7 други коли и технологии, които разделиха света

Част от феновете на техните производители продължават да не приемат промените

Пускането на електромобил с името Mustang беше откровена маркетингова провокация от страна на Ford. Тя обаче даде резултат, защото генерира огромен интерес към Mustang Mach-E, който едва ли щеше да бъде същият, ако автомобилът се казваше по друг начин. Благодарение на него потенциалните купувачи се чувстват по-малко притеснени от преминаването си на електрическо задвижване, като може да се каже, че това дава и нов живот на марката Mustang.


Ford Mustang Mach-E


Разбира се, има много фенове на легендарния muscle-car с това име, който на всичко отгоре е и най-продаваната спортна кола в света. Повечето от тях със сигурност не харесват случилото се и шансът да си дадат парите за електрически Mustang е нулев. Те просто не са готови да се пречупят и да повярват в промените.

Случаят с Mustang обаче съвсем не е единствен в историята. Преди това и други коли или автомобилни технологии също предизвикаха доста противоречиви реакции. Някои от тях си спечелиха огромно омраза от феновете на техните марки, която се запазва дори години по-късно. Нищо, че те вече са се наложили на пазара и са си спечелили огромна популярност. Ето няколко примера, предложени от изданието Carscoops.

7 коли и технологии, които разделиха света (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Къде па ФВ се наредиха че разработвали електрички 90-те смех пълен.90-те по скоро Пежо имаха 106 електричка и то сериина а щатите ГМ правеха електрички пак сериино.ФВ освен клиин дизел нищо друго не са разработвали.
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Chicho_Ficho ( преди 2 години )
    I Drive'a на БМВ е най-интуитивната система от този тип, ако някой не е могъл да се оправи с нея проблема е в него, а не в системата.