IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M3 и M4 се сдобиха с нова изпускателна система

Технологията Performance Exhaust променя значително звука от мотора (ВИДЕО)

Новите BMW M3 и M4 са впечатляващи машини, но винаги има какво да се желае и от тях, така че компанията-производител предлага нова система, която променя звука, издаван от двигателя.



Новият детайл се намира Performance Exhaust System, като неговата задача е са движи тръбите на изпускателната система на автомобила в центъра на задната броня. Той е разработка на M Performance, откъдето заснеха видео, в което се чува как се променя звука на мотора при използването на Performance Exhaust.

Във второто видео, което беше публикува в BMWBlog, е показана и стандартна М-кола с твърди частици, която не разполага с новата технология. Така може да се направи разлика между звученето на стандартния ауспух, което също е впечатляващо, с това на тръба със система Performance Exhaust.



Тръбите Performance са изработени от титан, като позволяват намаляване на теглото на изпускателната система с 4,6. А самият звук идва от редови 3,0-литров турбо-двигател S58. Той е с 6 цилиндъра, като при стандартните BMW M3 и M4 развива 480 к.с., а във версията Competition - 510 к.с. Моторът е съчетан с 8-степенна автоматична или 6-степенна механична скоростна кутия.

Снимка и видео: BMW M Performance

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Ганьо ( преди 3 години )
    Аман от тия пърделници голема мода станаха и мацките гледам карат такива кеф им прави да им пърди сигурно.
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    7-ми , а това :"..е показана и стандартна М-кола с твърди частици, ..."?!?!?
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Ха ха ха! ( преди 3 години )
    "Новият детайл се намира Performance Exhaust System, като неговата задача е са движи тръбите на изпускателната система на автомобила в центъра на задната броня" - Пепи Шекера пак е утепал змея...)))))
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    не коментирам гаражни творения иначе всички производители на изпускателни системи имат диагностични стендове както и софтуер за настройка на двигателя така че е ваш проблем ако карате в градска среда на ниски придавки и високи обороти и имате проблем с властите
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В белите страни ако генерацията не е с TUF сертификат не можеш да минеш технически преглед. А ако надвишаваш допустимите децибели за шум получаваш хубава глобичка.Тук разбира се тия неща ги няма и всеки си прави каквото си иска. Чипосани и издънени пушещи дизели колкото искаш, страхотна простотия.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    общо взето си купуваш стоково м4 и го носиш в манхарт определено там момчетата знаят как да го отпушат
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Толкова неграмотно написано, че почти нищо не се разбира!
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    carpe_diem ( преди 3 години )
    Писнало ми е от пърделници. Не може ли да си *** вкъщи и да не си избиват комплексите върху всички хора?