IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Баба получи безплатна застраховка след 62 години без злополука

93-годишната Силвана продължава всеки ден да кара своя Fiat 600, и следи моторните спортове

Често ни се е случвало да ви разказваме за автомобили, издържали десетилетия и милиони километри без повреди. Но за пръв път чуваме за човек, успял да шофира без нито един инцидент в продължение на... 62 години.

Това завидно постижение е на 93-годишната италианка Силвана Руджерини от провинция Емилия Романя, съобщава местният вестник Il Resto del Carlino. Възрастната дама, родена през 1927, и до ден-днешен продължава да управлява своя Fiat 600, и да го застрахова в дружеството Cattolica Assicurazioni.
 
  
застраховка, италианка, Fiat 600
  
  
При последното подновяване на полицата служител на застрахователната компания обърнал внимание, че дамата подновява каското си без прекъсване от 1959 година насам, и че нито веднъж не е предявявала застрахователна претенция и не е участвала в пътен инцидент. Чиновникът съобщил на шефовете си, а те решили в знак на признателност за лоялността да предложат на г-жа Руджерини безплатна пожизнена застраховка.

Силвана Руджерини е бивша учителка и голяма почитателка на моторните спортове, а един от пра-племенниците й е Серджо Кампана, италианският пилот в европейските серии Le Mans.


 

0 от 500