IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Hyundai Tucson се провали на "Лосовия тест"

Корейският кросоувър определено има проблеми с маневреността (ВИДЕО)

Испанското издание km77 подложи на "Лосовия тест" новия Hyundai Tucson, като в случая беше използвана хибридната версия 1.6 T-GDI с 6-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. Журналистите направиха доста опити, но така и не успяха да се справят с изпитанието при скорост от над 71 км/ч.


Hyundai Tucson


От изданието определиха маневреността на корейския кросоувър като "недостатъчна", като уточниха, че тестваната машина е била с ниво на оборудване Style, което включва променящи твърдостта си амортисьори и гуми Michelin Primacy 4.

Тествалите колата допълват, че дори при включване на спортен режим не се усеща някаква сериозна разлика. Все пак Tucson получава и няколко похвали от журналистите, които отбелязват високи комфорт и мекото окачване, както и добрата шумоизолация.



"Hyundai Tucson и да не е достатъчно маневрен, но не бива да бъде отхвърлян с лека ръка, тъй като той идеално отговаря на това, което се очаква от семеен автомобил. А тези, които търсят по-маневрен кросоувър, по-добре да се ориентират към Mazda CX-5 или Peugeot 3008", препоръчаха испанските колеги.


Снимка и видео: km77

0 от 500
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И с предно и със средно, ко ще и с задно разположен мотор реното все си остава рено, т.е. бок*лук!
  • #8
    6 rate up comment 5 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    Ето ти с предно разположен ДВГ:https://***.youtube.com/watch?v=Fc4H_6dJmlY&t=1s, ето ти и електричката: https://***.youtube.com/watch?v=FdsrHpIGKG8&t=49s - резил до резила!Факт е, че рено не могат да правят коли, особено след като и Нисан ги изрита! А ти самият не си изненада, просто си от сериозно увредените...
  • #7
    5 rate up comment 4 rate down comment
    И пак ... ( преди 3 години )
    по-добре от "хипер, супер спортния" алпин на рено: https://***.youtube.com/watch?v=AdsXUB0z-Pc&t=70s
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Радев ( преди 3 години )
    Преди не го ли правеха този тест с по-ниска скорост? Нещо от сорта на 65 км/ч.?
  • #5
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Cartman ( преди 3 години )
    Доста SUV имат нелош резултат на този тест, но като се вгледаш и разбираш защо. Системите им за сигурност буквално ги спират и затова се справят. На влизане скоростта над 70км/ч, но на излизане сигурно е 35км/ч. Много автомобили, които се проваляха ги оправиха само със софтуерен ъпдейт. Изводът е, че това не е тест за маневреност а тест за системите за сигурност!
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    300 ( преди 3 години )
    ...че и повече. И да, аман от тоя тест.
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ... Значи като видиш лос (крава, кон...), удрииииии и се надай да не ти влезе с 300-те си кг през челното стъкло...
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Всичко вече тежи по (и над) 2 т и центърът не тежестта св вдига все повече заради тази мания по паркетници, а гумите с все толкова площ контактуват с настилката и сместа им не еволюира кой знае колко експоненциално - няма как да се избегнат законите на физиката. Значи като видиш лос (крава, кон...), удр
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    жалко но факт ( преди 3 години )
    Напълно в реда на нещата , паркетниците които могат да преминат този тест се броят на пръстите на едната ръка. Да не говорим че дори "нормални" автомобили се провалят .