IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz за първи път показа суперхибрида си GT 73

Машината ще получи над 800 коня и ще вдига 100 км/ч за по-малко от 3 секунди

Компания Mercedes-Benz публикува първа снимки на суперхибрида си GT 73, който ще задмине по мощност версията GT Black Series с нейните 730 к.с. Фотографи на прототипа илюстрираха съобщение за засилване на сътрудничеството между подразделението Mercedes-AMG и тима от Формула 1 - Mercedes-AMG Petronas F1.


Mercedes-AMG GT 73


Хибридният Mercedes-AMG GT 73 ще се окаже сериен вариант на модела Mercedes-AMG GT Concept от 2017 година. Засега липсват точни технически характеристики, но надписът V8 Biturbo E Performance на предните криле показва, че моделът е електрифициран (при версията GT 63 там е написано V8 Biturbo 4Matic+).

По предварителни данни, мощността на силовия агрегат на новия суперседан на производителя от Щутгарт ще превиши 800 к.с. Автомобилът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди и ще изминава до 50 км само на електричество.

Още снимки на суперхибрида на Mercedes-AMG - вижте в галерията:


В момента най-мощният сериен спортен модел на Mercedes-AMG е купето GT Black Series с неговите 730 к.с. То вече постави рекорд за най-бърза обиколка на "Нюрбургринг" сред серийните автомобили. Под капака му е поставен 4,0-литров битурбо V8, съчетан със 7-степенна роботизирана скоростна кутия AMG Speedshift DCT 7G с два съединителя. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,2 секунди, а до 200 км/ч - 9 секунди. Максималната скорост на купето е 325 км/ч.

Снимки: Mercedes-AMG

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    О, нискочели ! ( преди 3 години )
    С други думи, да изкривяваш и отричаш едно прекрасно творение, като този Мерцедес, направен с толкова любов и талант , означава, че вътре в теб злото е навлязло !Пречисти се и лиши душата си от лоши помисли !
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    О, нискочели ! ( преди 3 години )
    Чети внимателно, защото както Св. Григорий Нисийски заявява: Грехът не съществува в природата отделно от свободната воля; той не е субстанция сам по себе си. Дори демоните не са зли по природа, казва св. Максим Изповедник, а стават такива поради неправилно използване на природните си сили. Злото винаги е паразитно. Изкривяване и злоупотребяване с нещо само по себе си добро. Злото не е в самото нещо, а в нашето отношение към това нещо с други думи, в нашата воля.
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Юроде, не заблуждавай злонамерено! Цитатът е: "И тъй, бъдете съвършени и вие, както е съвършен и вашият небесен Отец. Бог е любов, човеците да търсят съвършенство и подобие на Бога като демонстрират своята Любов към Бога. Лъжата иде директно от дявола и да намесваш Божествените дела в опит да обслужваш своята лична суета, е много тежък грях.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    О, неразумни ... ( преди 3 години )
    Тоз прекрасен автомобил е поредният опит за съвършенство, защото както се казва:Бъдете съвършени, както е съвършен и Небесният ваш Отец."(Мат. 5:48, СИ)
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Разглезени и *** джендърско-либерастични недоразумения изживяват последните мигове на триумф на един сбъркан и отиващ си свят, оплоден с безумни излишества. След като дойде голямото ""мяу", няма повече да се сящат за 800-те. к.с. на нещо, което има само маниакално-колекционерска стойност, а ще потърсят ново приложение на някой ошмулен царевичен мамул, намерен случайно из полето, където са обикаляли с последна надежда да не умрат от глад.
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 3 години )
    Великолепен автомобил, несъвместим със аграрните представи на нискочелите форумни недоразумения.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Дизайн, който е подчинен на предназначението. Субективно разглеждам предназначението, пък и идеята като странно смахнати. Никаква връзка с делнично и човешко ползване, биеща на очи нефункционалност. Желанието да се капитализира успехът от Ф1 е разбираем, но реализацията е с елемент на самоцелност, демонстративни изхвърляния и подчертан стремеж към удовлетворяване на мераци на хора, чиито мераци принципно са неудовлетворими. Mercedes-AMG и Mercedes-AMG Petronas F1 не знаят ли накъде върви светът.
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ми то какво има за показване?