IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz разкрива интериора на електрическия си флагман

Компанията е много горда с високотехнологичния Hyperscreen (ВИДЕО)

Германският производител Mercedes-Benz подготвя пускането на пазара на електрическия седан EQS, който ще се превърне в технологичния флагман на марката. Компанията подгрява интереса към модела, като публикува видео и снимки на интериора, в който основна роля играе информационно-развлекателната система Hyperscreen.


Mercedes-Benz EQS Hyperscreen


Видеото се фокусира върху дизайнерите Карл Ялднер и Хартмут Зинквитц, както и върху експерта Нина Халиер, която изследва нагласите на потребителя. Всеки един от тях обяснява защо интериорът на EQS е толкова революционен. Същото върши и само един поглед към дисплея Hyperscreen, който не изглежда като нищо друго, което се произвежда в момента.

Ярднер разказва за технологичната стратегия на компанията и затова как хората живеят заедно с машина, която е спосдобна да се учи сама, докато Зинквитц и Халиер имат за задача да реализират тези идеи в реални превозни средства.



Самият EQS е създаден от нулата, което също го прави много по-различен от всички съществуващи до момента автомобили. Все още липсват технически подробности за машината, но производителят твърди, че тя ще може да измине над 700 км (по цикъла WLTP) с едно зареждане на батериите.

Новият електрически флагман на Mercedes-Benz трябва да дебютира съвсем скоро, тъй като стартът на производство на модела е планиран за първата половина на 2021 година.

Още снимки на интериора на Mercedes-Benz EQS - вижте в галерията:

Снимки и видео: Mercedes-Benz

0 от 500