IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственици и фенове на Tesla настояват за по-високо качество

При новия Model Y изработката също се оказва много лоша (ВИДЕО)

Блогърът The Electric Man е доста популярен в YouTube, където публикува различни видоклипове с личния си Tesla Model 3. Отскоро обаче канадецът разширява дейността си, като пуска и видеа, които са с по-високо качество и засягат американската марка като цяло.


Tesla Model Y


Изглежда, блогърът е започнал да посещава местния дилър на Tesla в Оуквил (Канада), близо до Торонто. Там той се снима, как инспектира някои от най-новите коли Tesla, които са доставени на дилърството. The Electric Man обикаля всяка кола и проверява всички пролуки на панелите и подравняването на вратите.

В последното си видео мъжът инспектира цяла партида от кросоувъри Tesla Model Y, които току-що са доставени на търговското представителство. Първите две проверени коли се оказват с добра сглобка, но след това нещата се оказват ужасни. Следващите Model Y имат пролуки в панели, а вратите им не са изравнени.

Блогърът е категоричен, че ако той е представител на Tesla, в никакъв случай не би приел електромобилите в подобно състояние. Затова и канадецът съветва всички клиенти на марката, първо да проверят много внимателно доставения им автомобили и едва след това, ако не бъдат открити проблеми, да го приемат.



"Не искам да съм злонамерен към Tesla. Аз имам Tesla и харесвам Tesla, просто искам качеството на изработка на Tesla да се подобри. Нека изпратим послание на Tesla, в което да кажем, че няма да приемаме коли на Tesla с всички тези дефекти", категоричен е във видеото си The Electric Man.
Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    До предният във форума, ами *** виж например дачия, сузуки, и всякакви долнопробни азиатски марки за да видиш,че никъде няма такива фуги.А лошите фуги са само външният признак на лошо качество.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 години )
    Явно бъдещите собственици на Тесла трябва да проверяват графика на дилърите на трева в завода . Съответно да избягват колите произведени в дните с доставки . Тази марка от години заема дъното по качество . Само индоктринирани я купуват
  • #5
    13 rate up comment 2 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Ако тези елетрифицирани тоалетни не бяха на дотации толкова години и ако пазара не беше умишлено изкривяван, нямаше как да устоят на конглокенцията с това бангладешко качество.Всъщност нормално, толкова си могат.
  • #4
    5 rate up comment 8 rate down comment
    NO SMOGING ( преди 3 години )
    Не просто ЕКО. Тесла пичовете са COOL. Черната мазга е soo last century! "The Dirty Truth about Combustion Engine Vehicles" показва колко тераватчаса харчи само ваденето, помпането през тръби и рафинирането на нефта - колкото целият свят да кара на ток ДНЕС. Показва и какви са щетите по пътя на петрола В МОМЕНТА.
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    на Мъск му пука единствено за качестовото на "тревата" която пуши и му е все тая за екология и наивниците, които си мислят, че като карат Тесла са ЕКО..
  • #2
    11 rate up comment 0 rate down comment
    до гоче ( преди 3 години )
    При автопроизводителите е изключение, да се случи такова нещо. Докато при Тесла е изключение да е добро качество.
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    Пълна трагедия ...