IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето какво е да си измиеш колата при 40 градуса под нулата

Нашумелият влогър Garage 54 не съветва никого да повтаря експеримента

Миенето на автомобила през зимата е деликатна работа. От една страна, е добре по-честичко да отмивате лугата и солта, с които се обработват пътищата. От друга, миенето при минусови температури е доста вредно за боята, уплътненията и така нататък. Но по света има хора, които не се колебаят да измият колата си дори и при 40 градуса под нулата. Естествено, те са от Русия.


Как се мие кола при 40 градуса под нулата (ГАЛЕРИЯ):


  
  
Това куриозно видео е последният експеримент на Garage54, нашумелите влогъри от Новосибирск. При минус 38 градуса той решава да види какво ще се случи с личния му Hummer, ако го напръска с почистваща пяна. Става дума за същия нещастен Hummer, който в предишен експеримент бе поставен върху джанти от Лада.

Естествено, резултатът е според очакванията: розовата пяна замръзва в момента, в който се озове върху повърхността на автомобила. Garage54 решават да подновяват покритието в продължение на два дни, докато автомобилът не се превръща в нещо като гигантски бонбон. След това издълбават пролуки до стъклата и вратите, и тръгват да обикалят из града, събирайки всички погледи. Понеже замръзналата пяна е доста по-лека от замръзналата вода, колата се движи без кой знае колко голямо усилие.

В крайна сметка Hummer-ът е откаран в отопляен гараж и оставен да се разтопи. Няма видими следи от замръзналата пяна, но веселяците не съветват никого да повтаря експеримента. И припомнят, че при минусови температури дори опит за измиване с гореща вода накрая ще приключи с изрядно обледенен автомобил.
   
     

 
  

0 от 500