IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11 брилянтни идеи, които се задържаха твърде малко в автомобилите

Тези технологии промениха индустрията, но тя доста бързо се отказа от тях

Автомобилната индустрия обикновено възприема трудно новите технологии, но когото те бъдат внедрени в нея, се използван за продължителни периоди от време. За съжаление, понякога нещата не стоят точно така. Идва нова технология, която първоначално е приета добре, но само няколко години по-късно бива изхвърлена.

Следващите 11 примера са за именно такива системи и функции на автомобилите, които със сигурност улесняват шофьорите и собствениците на превозни средства. Любопитното е, че някои от тях се връщат години по-късно и тогава успяват да се наложат доста бързо на пазара, като се използват и в наши дни.

11 брилянтни идеи, които се задържаха твърде малко в автомобилите (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Какво ли не се прави за париКато се сетя стотака как работи на два цилиндъра
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Александър ( преди 3 години )
    Пак дадоха думата на Захариев...
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Петко ( преди 3 години )
    Как ще изглежда остаряло светодиодите да са отделни за дневни светлини? При положение, че автопарка в Б-я е средно над 20шен, въобще нямат такова нещо.
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Повечето неща в статията си имат много добра причина да не са се задържали. Други пък се завърнаха поради подобрените технологии. Въобще несвързано заглавие без.
  • #1
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Отделните светодиоди - Леле-мале какви глупости са написали. Първо, те никога не са били красиви - напомняха на електрониката от 80-те с нейните видими червени и зелени индикатори. Второ, причината да изглеждат така беше гоненето на ниски разходи - тогава диодите бяха по-скъпи и с по-малка яркост. Трето, колите все още използват отделни диоди - те винаги са точкови източници. Просто вече им се слага добре-изработен дифузер, който им придава по-естетичен външен вид.