IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата C-Class не ви допада - ето ви 10 алтернативи

BMW 3-Series и Audi A4 са очевидните конкуренти на модела на Mercedes, но има и други

Исторически погледнато, Mercedes-Benz C-Class винаги е бил основен модел в гамата автомобилния производител от Щутгарт и се радва на голяма популярност в сегмента на луксозните седани със среден размер. Новото поколение беше представено само преди дни и продължава да е сред най-обсъжданите автомобили в момента.

Пазарът на подобни модели обаче предлага достатъчно алтернативи на C-Class и тези, които не харесват автомобила на Mercedes могат да се насочат към тях. Двата основни конкурента са ясни - BMW 3-Series и Audi A4, но има и други. Някои по-скъпи, други по-евтини, а трети - по-спортни. Сред тях попада и още един Mercedes-Benz.

Новият Mercedes-Benz C-Class и неговите конкуренти (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 10 rate down comment
    Сашкобашко ( преди 3 години )
    Само Левски и БМВ
  • #17
    8 rate up comment 4 rate down comment
    До #17 ( преди 3 години )
    Ти за Nissan GT-R, Honda NSX, Lexus IS, Toyota Supra, Subaru WRX, Mitsubishi EVO и т.н. чувал ли си?
  • #16
    4 rate up comment 2 rate down comment
    До #16 ( преди 3 години )
    даже бенвето има и голяяма ковид-маска на носЪ а мерца няма!
  • #15
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 3 години )
    До #17Защо говорите само за белия човек или си мислите, че жълтите и черните ходят пеш? В нито едно от описанията не видях да се споменава каква е топ скоростта на съответния модел. Кефа е в динамиката и стабилността, а не да хвърчиш с 250 по магистралата като безмозъчен снаряд. Хилав човечец 50 килограма (не *** 150) може да се прави на спортист и с тойота ярис. Добре че има хора с виждане различно от вашето защото в противен случай още щяхме да се придвижваме с коне.
  • #14
    8 rate up comment 2 rate down comment
    До долния ( преди 3 години )
    По-големи безсмислици не бях чел от времето на москвича и ладата на дедо ми! Сега остава смот*ания швед, временно начело на Мерцедес, да сложи ограничение 180км/ч, като китайското волво, и до тук ще е с Мерца!!
  • #13
    8 rate up comment 11 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    Колите за нормалните хора не се правят за да се надбягват с тях. Правят се за да закарат белия човек Безопасно, Комфортно и бързо до някъде. За нормалния човек натискането на пeдала на газта и въртенето на геврека не е спорт, щото съм виждал и 150 килограмови шкембелии-шопари да го упражняват. Нито пък юркането на тритонен джип е спорт. Нито пък светкането по магистралата да му направи път "простолюдието" е спорт.Волво и японците не правят коли, които вдигат повече от 180 -200.
  • #12
    5 rate up comment 8 rate down comment
    AMG ( преди 3 години )
    За съжаление новата 3-та серия на БМВ, поне засега, е доста над новата С-класа. Но бъдещето ще покаже ...
  • #11
    8 rate up comment 3 rate down comment
    теслЪ ( преди 3 години )
    Да ви кажа аз какво правя- въуобще не гледам галерията ( десет пъти дами резарежда страницата?!?!?) , изчаквам да се натрупат няколко коментара ,прочитам ги и разбирам какви коли има в нея:)))
  • #10
    15 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Октавия и CLA?! Сериозно. Това е някаква шега
  • #9
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За това ненормалните богаташи броят по 3 милиона евро за Широн. А средно богатите за немски премиуми. Който има възможност си купува мощна кола а който няма възможност си измисля оправдания, че уж не му трябвала мощна, защото повече от 150 нямало къде да вдигне. Това е истината. Ако някой ден пък докопа мощна, осъзнава каква спъната каруца е карал цял живот. Кефа драги, няма цена.