IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Петте най-очаквани автомобилни новини от Китай

Тези кросоувъри и чистокръвни всъдеходи ще атакуват пазарите по света

Китайското автомобилостроене става все по-важен фактор. От една страна, местният пазар е най-големият и подплатен в света, така че има "голямо парче от баницата" за всички по-големи производители. И появата на нови играчи и нови модели определено разбърква картите, по отношение на пазарен дял и приходи.


wey p01


От друга страна, китайските производители израстват все повече. Времето на калпавите ментета изглежда е на път да отиде в историята, като е видно, че местните компании поетапно вдигат качеството, подобряват технологиите и (често) влизат в крак с дизайнерските тенденции. И успяват да докарат това на приемлива цена, което им позволява експанзия на редица пазари по целия свят. Всъщност, общо взето навсякъде освен в САЩ и Европейския съюз.

Затова, появата на нови модели от Поднебесната империя вече успява да се превърне във важна новина по целия свят. В галерията по-долу ви представяме 5 нови модела, които ще излязат скоро на пазара и от които се очаква да постигнат сериозни продажби не само в родината си:

5 интересни автомобила, които очакваме от Китай (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    м дааа ( преди 3 години )
    Много копират бе, то бива наглост ама прекаляват , а като ти боднат една цена като за шкода , фолксваген или хюндай (според модела и колко е "премиум") и губят всякакъв интерес. Нали в началото на века и "Тата" щяха да превземет европа , ама като ги накараха да сложат минимумът оборудване, за да им разрешат продажби и повяхнаха. Китайските залагат на много екрани и евтина електроника , а това ще доведе до много дефекти.