IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пишман-пилот с Nissan 350Z опустоши шоурум на Cadillac

Шофьорът на японската спортна кола участвал в нелегално състезание по улиците (ВИДЕО)

Шофьор на Nissan 350Z, за който се твърди, че е участвал в нелегалния улични гонки, катастрофира тежко в Тампа (Флорида), като напълно опустоши автокъща на Cadillac. Японската спортна кола е разбила 7 от паркираните кросоувъри, става ясно от видео, публикувано в YouTube.


катастрофа Nissan 350Z


Мъжът явно се е движил с много висока скорост, когато е загубил контрол върху управлението на автомобила си. Очевидец на инцидента, който по-късно публикува и видеото, твърди, че шофьорът на Nissan-а се е отървал с малко драскотини и си е тръгнал сам от мястото на катастрофата.

Самото видео показва, че последствията от удара са ужасяващи. Японската спортна кола се е обърнала на таван и трудно може да бъде разпозната сред отломките. Избухнал е и пожар, в който са изгорели някои от паркираните кросоувъри на Cadillac. Повечето от пострадалите от американската марка са напълно унищожени и ще отидат за скрап.



Предстои и застрахователите да направят своя оглед на мястото, докато полицията се опитва да открие виновника за тежкия инцидент. На него със сигурност ще му бъдат повдигнати сериозни обвинения, като ще му се наложи да плаща доста сериозна сума.

Снимки и видео: YouTube

0 от 500