IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Lexus NX беше разкрит погрешка

Продажбите на кросоувъра ще стартират през 2022 година

Прес-службата на Lexus публикува видео, на което се вижда новото поколение на кросоувъра NX. В него са показания вътрешния и външния вид на автомобила, който ще се предлага като моделна година 2022.


Lexus NX


Явно обаче видеото беше разпространено по погрешка, защото малко по-късно то беше изтрито. То не е достъпно и в YouTube, като не е ясно и кой го е пуснал. Ако се съди по германските номера на автомобила, изтичането на информация е от Европа.

Въпреки това, няколко автомобилни издания успяха да направят снимки на кросоувъра. От тях става ясно, че машината не се отличава кой знае колко от сегашното поколение на модела, но все пак има и промени. Светодиодни дневни светлини, например, са вградени в основните фарове, а решетката на радиатора е с по-големи размери и е получила различни форма и орнаменти.


Lexus NX

Отзад се виждат две изкуствени тръби на изпускателната система, като те явно ще служат само за красота. Същото се отнася и за големи вертикални отвори в задната част на автомобила, които са поставени със същата цел.

Салонът обаче е значително променен, като в Lexus са се отказали от сегашния сензорен панел, който беше подложен на сериозни критики. Неговото място заеме голям сензорен екран. Виждат се обичайните елементи за настройките на двузоновия климатик, а също така и въртящ се лост за избор на режимите на движение.

Освен това, се забелязва и мястото за зареждане на смартфон, което ще става без кабел, а също така изцяло цифровия приборен панел пред шофьора, по-компактния лост за смяна на предавките, както и проекционния дисплей.

Lexus NX

Засега е известно само, че новият Lexus NX ще излезе на пазара през 2022 година, което означава, че световната премиера на кросоувъра може да се състои в близките няколко месеца.

Снимки: Lexus

0 от 500