IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се промени шофирането за половин век

Преди 50 години карането на кола си беше приключение, но вече нещата за различни

Тинейджърите, които взимат шофьорска книжка в наши дни, нямат представа какви късметлии. Някои от сегашните превозни средства спокойно могат да ги отменят при паралелното паркиране, като ще извършват това упражнение много по-бързо и по-уверено.

Преди половин век нещата бяха много различни, но се промениха благодарение на редица технологии, които вече са масови за автомобилната индустрия. Днешните коли са пълни с технологии и удобства, които напълно са променили начина на шофиране. Все още сме далеч от летящите автомобили, но има подобрения, които са от огромна важност за комфортното и най-вече безопасно шофиране.

Как се промени шофирането за половин век (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Промени се, че се напълни с неможещи и незнаещи къде се намират и какво правят на пътя, разчита на "асистени" не на умения, не могат да си настроят огледалата, тръгва да прави маневра, без да погледне, мисли, че вианги е с предимство, щом е направо или кара по "скъпа" кола, изобщо не знае правилника, по важно е да се чати или поства от телефона, вместо да си гледат пътя. Но затова пък Шумахер, Сена и сие.. и навигатори не могат да им бъдат дори.