IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW прави революция в интериора си

Обновеното X6 ще получи два огромни дисплея като тези на S-Class

Третото поколение на BMW X6 дебютира преди по-малко от 2 години, като получи отлично настроено шаси и впечатляващи двигатели. Според експертите, генерацията G06 на купеобразния кросоувър е най-добрата в 13-годишната история на модела. А сега тя ще претърпи фейслифт, който ще преобрази напълно е интериора на автомобила.


BMW X6


Изданието Motor1 публикува снимки на тестови прототип на обновеното X6, от които става ясно, че BMW поема по стъпките на Mercedes. Крос-купето получава извит мултимедиен клъстър, състоящ се два големия дисплея, подобни на тези, които видяхме при новата S-Class, както и значително намален като размери селектор за смяна на предавките.

Старите физически бутони и превключватели все още са си на мястото, на ако се вярва на стикера на автомобила, който е на немски език, те не работят. Голяма част от предния панел е скрита под покривало, а допълнителната техника на инженерите на BMW не позволява да се видят подробности.

Още снимки на тестовия прототип на обновеното BMW X6 - вижте в галерията:


Отсъствието на камуфлаж по тестовия прототип показва, че промените по екстериора няма да бъдат сериозни, като те ще засегнат основно светлините на модела. Премиерата на обновеното BMW X6 трябва да се състои в края на тази или началото на следващата година.

Снимки: Motor1

0 от 500