IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комби на старо за 5000 евро - какво да изберем?

За тази сума може да получите комфорт и добра динамика, но ще се наложат и компромиси

Намирането на сравнително голямо комби в отлично състояние за около 5000 евро (10 000 лева) е доста сложна задача. Подобен автомобил обикновено би струвал близо 2 пъти повече, така че ще трябва да се направи някакъв компромис. Това обикновено ще засегне или пробега, който ще е много сериозен, или оборудването, което ще е по-бедно от очакваното.

Все пак, на пазара на употребявани автомобили има доста такива предложения. Някои от тях заслужават внимание, докато други определено трябва да бъдат избягвани. Ето какво съветват експертите, ако все пак решите, че се нуждаете именно от такъв модел.


Употребявани комбита за 5000 евро (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #28
    9 rate up comment 0 rate down comment
    250000км ( преди 2 години )
    250 000км било огромен пробег... Хе хе колите на Бг пазара колите масово са на поне 500 000км.
  • #27
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Кобрабг ( преди 3 години )
    Карам Хонда акорд 2.4 от 2 г .от както я взех се родих .Преди карах Ауди А6 комби бензин 3.0 все нещо не му беше наред все правих нещо по него ,а цената на частите бяха направо плашеща.На месец давах минимум по 350 лева само за части (пътувам много). После си взех Мерцедес Ц клас (как можах пак да взема немска бракма). Взех я върната от лизинг на 3 г. .Изтърпях я точно 7 месеца (на 1 месец само за части дадох 500 лева - предно окачване ) .Сега карам Хонда и чак след 2 г. (70000км.) Дадох 350
  • #26
    4 rate up comment 0 rate down comment
    кик ( преди 3 години )
    Хайде сега тема за разбирачи.
  • #25
    5 rate up comment 0 rate down comment
    raiders ( преди 3 години )
    Доста се набутваш на комби за 10 бона, нито е старо, нито е ново, а разходите си вървят. Най-добре кола между 5-7г. и задължително след 2013-2015, от там технологиите скочиха доста и си заслужава да дадеш още пари. От тази класация липса Алфата, но е и стара от 2006, както и Легасито, симпатични коли, а като чуя "премиум" и ми се повдига, епа казно за немски/френдки коли.
  • #24
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Митьо ( преди 3 години )
    И като отидеш с таралясника на преглед и се хващаш за палците.
  • #23
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Xxx ( преди 3 години )
    Инсигнията няма кво да я броите за немска!! Тя си GM отвсякъде, а дизелите леко модифицирани италиански jtd-та... и всъщност е Топа на всичко изброено. След това са японците и Естествено двата немски коша са на последно място. Дори и Мондеото е по-добре от тях, но и там се усеща американо-френски полъх.. :-)
  • #22
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Реалист ( преди 3 години )
    За тези пари Тойотата май е най-доброто . Бензинов 2.0 1.8 или 2.4 след 2006та г. Ако е преди 2006та двигателя е със заводски проблем , гори масло заради лоши сегменти. След 2006та няма проблем .
  • #21
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Джамбо от Горубляне ( преди 3 години )
    Спор няма че от към цена-оборудване- поддръжка Опел-а е доста добър избор, но за българските разстояния и дневен пробег - в никакъв случай дизел.
  • #20
    15 rate up comment 9 rate down comment
    до 20 ( преди 3 години )
    Знаем ви вас с германските гардероби, колко сте "потентни". То и затова ги карате, защото си мислите, че с големи габарити и няколко турбо компресора, ще компенсирате малкия размер на едно друго нещо.
  • #19
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Единственото немско от изброените дето наистина става е Insignia, но задължително бензин. XC70 също не е лошо. За мое огромно съжаление и трите японеца са доста посредствени и скучни коли - следващото поколение на Mazda 6 е друга планета спрямо показаната, Акорда е адски муден с който и да е от двигателите за Европа, Авенсиса с всичко друго ама не и 2.2 D-CAT. Не е представено Legacy/Outback което е доста стабилен автомобил. От Мерцедесите за тия пари може и някоя E-класа, но там разходите са...