IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Scala получи още един бензинов мотор

Хечбекът вече ще се предлага с 1,0-литров TSI със 110 конски сили

Компанията Skoda разширява гамата от бензинови двигатели за хечбека Scala с нов мотор, който ще се предлага за 5 модификации на популярния модел, съобщиха от централата на чешкия производител.


Skoda Scala


Досега Scala беше достъпен с два бензинови мотора с обем 1,0 и 1,5 литра, които развиваха съответно 95 и 150 к.с. Сега към тях се присъединява още един двигател TSI, който е с обем 1,0 литра и развива 110 к.с. и 200 Нм. Той може да се съчетае с 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенен автомат, като във всички случаи предаването е само към предната ос.

Новият двигател ще бъде достъпен за 5 нива на оборудване на хечбека - Monte Carlo, Sport, Style, Ambition и Active, като цените (засега неофициално) ще варират от 21 500 до 25 400 евро за варианта с механични скорости, и между 25 400 и 28 000 за този с автоматична трансмисия.


Skoda Scala


В зависимост от нивото на оборудване Skoda Scala получава светодиодна оптика, заден парктроник, климатик, системи за активна и безопасност, както и асистенти на водача. Топ- версиите ще разполагат с панорамен покрив, круиз-контрол, а за варианта Sport са предвидени спортни седалки.

Снимки: Skoda

0 от 500