IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-сигурният начин за продажба на кола – бъди честен!

В това се убеди и собственик на Volvo V70, който печели награда за „обява на седмицата“

Томи Рейсън от Корнуол (Англия) безуспешно се опитвал да продаде своето Volvo V70, произведено през 2004 година, след като дълго време пускал стандартни обяви. Желаещи така и не се намирали, въпреки че колата се предлага почти без пари. Мъжът стартирал от 1234 лири, но постепенно исканата цена паднала до 200 лири.


Volvo V70 обява


Тогава Рейсън решил да смени тактиката и написал откровена обява, в която описал всички проблеми и недостатъци на колата – при това такива, каквито самият той ги виждал:

„Тази кола е купчина кучешки лайна. Иска ли някой да я вземе с нейните 354 000 изминати километра? Да, толкова се, ние не сте оглушали. Тя няма исторически ценности, на празен ход се тресе и вибрира като косачка за трева Whacker, и искрено се надявам, че някой ще я открадне, докато пиша тази обява. Мръсна е и отвътре, и отвън, като мръсотията е толкова много, все едно е работила във ферма.

До август това си беше дизелово комби, което палеше и работеше, като неговите спирачки с в нормално състояние. Има круиз-контрол, нагряване на седалките и кожен салон“.

На първите снимки автомобилът изглежда напълно нормално със своите седалки от кремава кожа. В случая с втората, „честна“ реклама той е заснет от друг ракурс, който разкрива, че му липсва стъкло, чието място е заето от парче найлон.


Volvo V70 обява


Предлага се с един ключ и благословия от свещеник, че ще успееш да се върнеш жив в къщи. Току-що пътувах с нея от Пенрин до Труро и беше доста забавно. Продавам я за 200 лири, така че едва ли ще намерите по-подходящо предложение. Идвайте и я взимайте, преди да са я изяли плъховете, които привлича. Вече се мисля, че в това Volvo живеят призраци“.

Интересното е, че след това искрена публикация във Facebook веднага са се намерили желаещи да купят автомобила. А неговият вече бивш собственик се превърна в знаменитост и дори даде няколко интервюта за местите медии.

Снимки: Facebook

0 от 500