IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai атакува Европа с евтин кросоувър

Bayon няма да има конкурент като цена, обещават от компанията

Корейският производител Hyundai до дни ще представи нов модел от сегмент В, който ще носи името Bayon. Външността на кросоувъра обаче няма да бъде изненада, тъй като снимки на автомобила изтекоха в интернет.


Hyundai Bayon


От Hyundai твърдят, че това ще бъде най-евтиният и кросоувър, като той няма да има конкурент и сред моделите на останалите производители, предлагани в Европа. Публикуваните снимки не са особено качествени, но може да се добие представа за външния вид на Bayon.

Това ще бъде последният Hyundai, който ще бъде оформен в стил Sensuous Sportiness. Моделът получава трапецовидна решетка на радиатора и предна оптика на два етажа с тесни дневни светлини – подобни на тези на Kona. Виждат се също и съединени задни светлини, разтегнати до покрива, както и релефни детайли по вратите. Джантите пък са от i20.


Hyundai Bayon


Салонът също ще бъде в стила на третото поколение на i20 с „парещ“ екран на мултимедийната система. При показания прототип се вижда цифров приборен панел и ръчна скоростна кутия.

Гамата двигатели не е известна, но и те вероятно ще са от i20, което означава 1,2-литров бензинов атмосферен мотор с 84 к.с., както и 1,0- литров турбодвигател със 100 к.с.


Hyundai Bayon


Снимки: bobaedream.co.kr

0 от 500