IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Триумф на кича или танк за нежни души: розов Rezvani Tank се появи в Холивуд

Необичайният всъдеход има и странен "синьо-лимонен" салон

Бруталните всъдеходи Rezvani се предлагат от 2017 година. Цените на модела започват от 155 хиляди долара за стандартен вариант с червено купе и кожен салон, който се задвижва от базовия 6,4-литров 8-цилиндров мотор с 500 конски сили и 8-степенна автоматична трансмисия.


rezvani tank pink


Доплащането за различен цвят на каросерията и такъв на салона се доплаща, при това солидно: само за окраската цената е 5000 долара. Това, очевидно, не е попречило на собственик на возилото да си поръча "танк" с доста необичайни разцветки.

Този екстравагантен модел е заснет пред 5-звезден хотел в Бевърли Хилс. Машината е с доста необичайния нежно розов цвят на каросерията, както и на джантите, които здраво се сблъскват със суровата визия на Rezvani Tank. Дори и логото на марката е в същия цвят.


rezvani tank pink


Но това не е всичко: екстравагантността продължава и в салона, който, меко казано, е доста пъстър: седалките са облицовани със синя кожа с ярки лимонени контрастни детайли. На облегалката за глава на пътническата седалка можете да видите доста шантава бродерия с пчела, розова раница и фунийка за сладолед.


rezvani tank pink


Все още не е ясно дали ексцентричният автомобил е собственост на дама с афинитет към „момичешкия” цвят или на мъжага с нежна душа. Или пък е на Джъстин Бийбър, който е известен с това, че съсипа Lamborghini Urus като го превърна в розова торта на колела.

0 от 500