IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се отваря автомобил без ключ за секунди?

В случая дори не е нужно някакво специално оборудване (ВИДЕО)

Любопитно видео се появи в YouTube-канала ViralHog, в което се вижда как водач на автомобил на „Пътна помощ“ само за секунди отвори без ключ или някакви специални инструменти и оборудване заключен Hyundai Elantra.


отключване на кола


Видеото е заснето в Канада, където шофьорите на камионите за евакуиране на повредени или неправилно паркирани коли също така изпълняват ролята и на служба за оказване на помощ на водачите. В такава ситуация е изпаднал и шофьор на Hyundai Elantra, който е затворил колата си с ключовете в нея, а вратите са блокирали.

Мъжът се обръща за помощ към шофьор на евакуатор, който се справя за секунди с проблема. Той вкарва малка възглавница, която може да се пълни с въздух и започва да помпа. След малко отворът на вратата се разширява дотолкова, че да може да се бръкне с дълъг прът (или пръчка). С нея се натиска бутона за отблокиране на вратите и проблемът е решен.



Процедурата приключва за по-малко от минута, а собственикът на Hyundai Elantra получава достъп до колата си.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500