IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикапи изтеглиха огромна цистерна по заледен хълм

Нелоша ситуационна реклама за машините на Nissan и Chevrolet (ВИДЕО)

Движението по пътищата при тежки зимни условия не е най-приятното нещо, но, хората си искат стоките и икономиката трябва да върви. Независимо колко студено и заледено е навън. И шофьорите на товарни машини трябва да работят неуморно.


пикапи теглят цистерна
колаж: Autoevolution


Какво се получава, обаче, ако си излязъл на курс с камиона си, когато времето навън е меко казано негостоприемно, а пътните условия са "непрепоръчителни за пътуване"? Ами, очевидно става доста напечено: в конкретната ситуация някъде в САЩ се вижда как няколко камиона са закъсали в подножието на заледен хълм без шанс да мръднат напред. И очевидно имат нужда от помощ, да бъдат изтеглени.

Помощта идва не откъде да е, а от страна на два класически за американския пазар пикапи Nissan Titan и Chevrolet Silverado. "Тръковете" са закачени един за друг и теглят огромна цистерна по склона, като водеща е машината на японската марка. И ни дават класически пример за автовлак, както може да видите в клипа:



Може да ви се струва, че цялото натоварване е върху водещия кервана Titan, но ако се вгледате по-внимателно ще забележите, че когато той забуксува, цялата тежест пада върху втория пикап. При всички положения, машините се справят перфектно, а тежката ситуация е перфектна реклама за лекотоварните 4х4 автомобили.

0 от 500