IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Крадец откри дете в отмъкната от него кола и го върна на майката

Престъпникът заплашил родителката с полиция и избягал с нейния автообил

Куриозен инцидент се е разиграл в щата Орегон преди няколко дни. Мъж откраднал всъдеход и скоро открил на задната му седалка малко дете. Той се върнал на мястото на престъплението, дал детето на майката, като я заплашил, че ще уведоми полицията за това, че не се грижи добре за него. След което си тръгнал с крадения автомобил.

Honda Pilot


Миналата събота 38-годишна американка оставила своята сребриста Honda Pilot, произведена през 2013 година, на паркинга на магазин и слязла за да купи месо и мляко, съобщава The Oregonian, като се позовава на офицера от местната полиция Мат Хендерън. Тя оставила 4-годишната си дъщеря на задната седалка и не извадила ключовете.

Въпреки, че жената била само на 5 метра от колата, престъпникът скочил зад волана и изчезнал. Малко след това обаче той установил наличието на детето на задната седалка. Крадецът обърнал автомобила и се върнал в магазина, където открил собственичката. Мъжът я накарал да вземе детето от колата и дори и се скарал за лошото си отношение към малката, като а заплашил, че ще се оплаче в полицията.

След това крадецът се метнал зад волана на всъдехода и изчезнал в неизвестна посока. От полицията обявиха, че са му благодарни за връщането на детето, но го издирват заради откраднатата Honda.

Снимка: Honda

0 от 500