IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X2 получи нов дизайнерски пакет

Версията M Mesh Edition е със специфични акценти

Когато BMW лансираха кросоувъра Х2 през есента на 2017 година, той се предлагаше с избор между три дизайнерски пакета за екстериора: базов, M Sport и M Sport X. На външен вид модификациите се различаваха един от друг главно по елементи на каросерията, пластмасовите панели в долната част на купето и дизайна на алуминиевите джанти.


BMW X2 M Mesh Edition


Сега се появи и четвърта дизайнерска линия, наречена M Mesh Edition. При нея няма намеса в задвижващата система и двигателите, като кросоувърът може да бъде поръчан с един от шестте конвенционални мотора, както и с хибридно задвижване.

Външно, новият вариант може да бъде идентифициран със специален цвят на каросерията, "мрежеста" радиаторна решетка с черен гланц, какъвто има и по кантовете на прозорците и фирмената емблема на задната врата.


BMW X2 M Mesh Edition


Тъмните акценти продължават в преработената предна броня от M Sport X, изпускателните тръби и панелите на праговете. BMW X2 M Mesh се предлага с двуцветни 19-инчови джанти, които срещу доплащане могат да бъдат и с диаметър от 20 инча.

Акцентите в интериора включват спортни седалки със сив шев, алуминиеви инкрустации и черна облицовка. Предлага се панорамен покрив срещу заплащане, както и адаптивни матрични фарове вместо стандартните LED.


BMW X2 M Mesh Edition


Поръчките за новото BMW X2 M Mesh Edition вече са отворени на няколко европейски пазара. В Германия цените започват от 41 700 евро. За сравнение, базовият BMW X2 е на цена 34 450 евро. Първите машини ще бъдат доставени на клиентите през март.

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Иван Гешев ( преди 3 години )
    Това не е истинско БМВ, а Мини с друга емблема. Точно както аз не съм истински проглокор, а мутра с друга титла. Кое не е така?