IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-очакваните SUV-модели на пазара

Повечето са електрически, но ще има и с "класически" двигатели

SUV-манията продължава да тресе света с пълна сила. А най-новата мода е моделите с повишен клирънс да са и електрически, което пък е друг сериозен пазарен тренд. Производителите се опитват да бъдат максимално гъвкави, за да могат от една страна да удовлетворят по-широк кръг клиенти, а от друга - да се справят с предизвикателствата на все по-затягащите се екологични стандарти.


new suv 2021


Голяма част от новите SUV и кросоувъри ще имат електрическо или хибридно задвижване. Някои модели пък, като Opel Mokka например пък залагат на максимален избор - както версия с батерии, така и с класически двигатели с вътрешно горене. Други пък дори си позволяват да заложат на "низвергнатия" дизел, както е в случая на Audi.

При всички положения, новостите са много и интересни, като очакваме голям набор от кросоувъри - от компактни, до пълноразмерни. Нека ви представим 10 от тях, които скоро ще са на пазара.

10 SUV модела, които очакваме скоро на пазара (ГАЛЕРИЯ)

0 от 500