IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на френската полиция

Местните органи на реда залагат на родно производство, но има и изключения

Френските служби за охрана на реда до голяма степен повтарят тези на Италия, като за спокойствието по улиците се грижат два вида подразделение. Едно е гражданско, а друго военно. За разлика от някои полицейски подразделения по света, тези във Франция определено са патриоти при избора им на служебни автомобили.

Това обаче съвсем не означава, че колите на френската полиция и жандармерия не са интересни. Факт е, че сред се срещат някои наистина скучни превози средства като Renault Master и Citroen Berlingo, но както през годините, така и сега винаги е имало и доста интересни, и доста забележителни автомобили.

Любимите коли на френската полиция? (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 6,точно тогава се правят нарочно дефектни автомобили и от там се носи славата им за "ненадеждни" и много "чупливи" ,както и за "супер надеждните" немски машини. Преди да пишеш чети малко повече.Що се отнася до шовинизъм,всяка държава имаща автомобилно производство предпочита собственото пред вноса,защото изгодата е доста по-голяма. Във Франция някой от тези наточените модели са дарени а не закупени.
  • #6
    1 rate up comment 4 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Френският шовинизъм е уникален по своята наглост.Винаги се мъчат да се състезават с комшиите и забравят, че най добре френската автомобилна индустрия е работела най добре по време на войната за и под ръководството на вермахта.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ето автомобилите на жандармерията към момента:https://***.capital.fr/***/gendarmerie-la-bri-va-recevoir-une-nouvelle-voiture-en-2020-pour-remplacer-les-megane-rs-1381788а иначе антиктиминалните бригади използват Ford, така че статията формира грешно мнение за френския "патриотизъм".
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    гец ( преди 3 години )
    пежо 309, не 307
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Вин ( преди 3 години )
    Първото Туинго се появи през 1993, не през 2007!
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    A Citroen 2 CV!!
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Меган-а е яка машинка, един комшия има едно оранжево.