IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Марките с най-големи сервизни акции в Европа за 2020 година

На върха на негативната класация е бранд, който ще изненада мнозина

Въпреки огромните инвестиции, които правят големите производители в разработката на свои модели, дефекти дори в нови автомобили все още се срещат. Те се проявяват, когато превозното средство навлезе в реалния живот и започна да се подлага на сериозни натоварвания.


Марки


В Европа има агенция, наречена „Система за бърз обменна информация“, която има за задача да открие рисковете за безопасността на всички продукти, продавани в ЕС, в това число и автомобилите. Тя информира производителите за открити дефекти и ги принуждава да вземат мерки. А те са организирането на сервизни акции, при които повредата бива отстраняване за сметка на компанията-производител.

Уебсайтът car-recalls.eu е специализиран в дешифрирането на данните от системата и състави списък на моделите с най-големи сервизи акции в Европа за 2020 година. Той съдържа общо 30 марки, които са били принудени да изтеглят и ремонтират свои автомобили в Европа през последните 12 месеца

Марките с най-големи сервизни акции в Европа за 2020 година (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    !?!? ( преди 3 години )
    Я си оправете глуостите - МИНИ първо го давате като отделна марка, но после един модел е добавен към БМВ?!?!? Същото е и със Ситроен и ДС(отделни марки са) , отделно , че на снимката не е ДС4 както сте написали! Хондата на снимката е ЦР-В а не ХР-В!!!