IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Конър Макгрегър си купи Lamborghini без колела

ММА звездата плати 3.9 милиона долара за Tecnomar 63 с 4000 конски сили

Не е нещо необичайно за една спортна суперзвезда да си поръча Lamborghini - но това, което си е избрал Конър Макгрегър, е доста по-различно от избора на колегите му. Като начало то разполага с два V12 двигателя и 4000 конски сили мощност, но няма колела.
 
  
Конър Макгрегър, Lamborghini
 
  
Макгрегър, звезда от ММА и професионалния бокс, потвърди през инстаграм профила си, че е поръчал една от едва 63-те планирани суперяхти Lamborghini Tecnomar 63. Неговата, на стойност 3.9 милиона щатски долара, ще бъде боядисана в зелено, националния цвят на родината му Ейре. Конър обяви, че ще я нарече "McGregor edition", и че нямал търпение да я пробва през следващия яхтен сезон.

Числото 63 в името на модела се отнася не само до планираните за производство бройки, но и до дължината на яхтата - 63 фута (19.2 метра), както и до годината на основаване на компанията Lamborghini - 1963.
   
   
Конър Макгрегър, Lamborghini
  
   
Tecnomar е плод на партньорството между Lamborghini и The Italian Sea Group. Но двигателите - два V12 с по 2000 конски сили - всъщност идват от производителя на камиони MAN. Благодарение на тях лодката развива удивителните 60 възела (около 111 км/ч).


Още снимки на удивителната яхта вижте в ГАЛЕРИЯТА:

0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Конър MMA ( преди 3 години )
    Аз преди да срещна "плаващ дънер" както го викате, у колко моми ще плава моят дънер ако знаете, ехееее! 1-ви закон на физиката - женско тяло, поставено в лукс, не се съпротивлява!
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    и за двама ви май гроздето е доста кисело
  • #2
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Браво на екипа Аутомедия! Справили сте се доста добре с различните мерки - футове и възли! Друг е въпроса, че среща на яхта с такава скорост, с един плаващ дънер, от каквито нито един водоем по света не е застрахован, ще стане доста интересна!
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    селските бекове и кифли това е елита на света