IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Mokka-e е разпродаден за година напред

Първите доставки на електрическия кросоувър ще се осъществят през март

Цените на електрическия кросоувър Opel Mokka-e за Европа бяха обявени на 22 септември, като се предвижда първите доставки на клиенти да бъдат осъществени през март 2021 година. Като съобщава InsideEVs, което се позовава на дилъри на марката, тиражът на модела е изкупен за близо година напред.


Opel Mokka-e


Напълно очаквано, повечето поръчки са от Германия, където купувачите получават от властите "екологичен бонус" в размер на 9750 евро. Така началната цена на Opel Mokka-e е намалена до 23 430 евро. Без отстъпката базовият вариант струва 32 990 евро, версията Edition - 34 110 евро, Elegance - 37 300, GS Line - 38 980, а Ultimate - 41 220.

От Opel не посочиха конкретна бройка на продажбите, но признаха, че "интересът към кросоувъра значително превишава очакванията на компанията". Представител на германския производител уточни, че базовият вариант на оборудване, както и версията Edition са напълно разпродадени до края на септември 2021 година.


Opel Mokka-e


За сравнение, цените на Peugeot e-2008, който технически е идентичен с Opel Mokka-e, започват от 37 700 евро (без отстъпките). Интересът към френски модел също е доста сериозен, като месечно от него се продават 17 000 единици. В тази бройка са включени също бензинови, дизелови и хибридни версии на кросоувъра.

Снимки: Opel

0 от 500