IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звезда на "Манчестър Сити" остана без Lamborghini Aventador SVJ

Суперколата на Бенжамeн Менди ще бъде унищожена, тъй като е карана без застраховка

Една от звездите на футболния "Манчестър Сити" и националния отбор на Франция Бенжамен Менди е на път да остане без своето Lamborghini Aventador SVJ, тъй като не може да предостави на властите във Великобритания необходимите документи. А още по лошото е, че колата ще бъде унищожена.


Lamborghini Aventador SVJ


Във Великобритания, ако ви хванат зад волана на незастраховано превозно средство или без валидна книжка, полицията има право да конфискува автомобила. Обикновено, собственикът има на разположение 14 дни, за да си го върне, при условие че предостави подходящата документация и да плати таксите за съхранение.

В случая на Бенжамен Менди са изминали повече от 20 дни от задържането на колата му, съобщава The Sun. Полицията спира футболиста на 15 ноември, като се оказва, че той няма валидна книжка, а превозното средство не е застраховано. Суперколата е купена във Франция и носи френски регистрационни номера.


Lamborghini Aventador SVJ


Защо играчът е рискувал да кара толкова скъп автомобил, след дори няма шофьорска свидетелство, така и не е явно. Интересното в случая е, че той все още не може да предостави на властите документите за суперколата, което означава, че струващото над 350 000 долара Lamborghini Aventador SVJ е на път към пресата за унищожаване.

Снимки: Autoevolution

0 от 500
  • #6
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Добре де, защо унищожават подобни автомобили ?! Да го конфискуват и да влезе в полза на държавата ! Дали като действително превозно средство (за магистрална полиция примерно, както е в Италия и Германия) или продаден на търг - няма значение ! Много по-полезно било това, отколкото да бъде унищожен един автомобил, още повече пък толкова уникален както е в случая !
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Дарвин ( преди 3 години )
    .. и моля не ме трийте!! Не пиша нищо нецензурно!!
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Дарвин ( преди 3 години )
    Аз произхода на Човека съм описал отдавна! А тоя е от другият "произход"!!
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Японеца ( преди 3 години )
    Изкушавам се да го напиша директно, но ще го изтрият! На този ритнитопковец, като му видите празният поглед, всичко е ясно!
  • #2
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Ман40 ( преди 3 години )
    Да беше я докарал в Бг и застраховки, и документи, и номера, и книжка щяха да му осигурят.
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Dido ( преди 3 години )
    Акъл с пари не се купува - поредното доказателство! Не, че му дреме, че ще смачкат кола която струва колкото седмичната му заплата! Тия дето си купуват тениските на отборите и плащат спортните канали да продължават да им се кефят!