IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито BMW M3 се появи и официално видео

Баварците загатнаха и електрически пикап от подразделението M

На официалния YouTube-канал BMW M се появи видео, посветено на "Град М" (M Town) - измислено място, което се обитава от фенове на спортните автомобили на баварската марка. То продължава 2 минути, като в него са показани модели от различни години.


BMW M3 Pickup


Разбира се, има и доста изненади. На 1:20 минута може да бъде видян шефът на M-подразделението на BMW - Маркус Флаш, който седи в багажника на бъдещото комби M3 Touring. За този автомобил се знае, че се появява за първи път в гамата на BMW M като сериен модел, който ще излезе на пазара през 2022 година.

Веднага след него в кадър влиза и концептуалният пикап M3 от 2011 година. И което е по-интересно - той превозва зарядна станция, която е брандирана с логото на BMW. Дали не е намек за появата на предстоящ подобен модел, предстои да разберем, като според някои информации, такъв пикап на ток ще бъде представен още догодина.



Факт, е че BMW M готви доста изненади за клиентите и феновете. Носят се слухове за хибридно X8 M със 750 конски сили и X8 M45e M Performance, което ще получи по-малка мощност. А най-силен интерес предизвикват твърденията, че спортното подразделение готви изцяло електрическо BMW M5, което по мощност ще може да се сравнява с Bugatti Veyron.

Снимка и видео: BMW M

0 от 500