IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци унищожават коли с танк, за да борят стреса

Терапията предвижда използване на пушка и дори на оръдие (ВИДЕО)

Необичаен способ за борба с натрупания стрес предлагат фирми във Великобритания. Всеки желаещ може да отиде в автомобилна морга, където превозните средства се унищожават с помощта на пушка или на истински боен танк.


танкова терапия


Деструктивната терапия става все по-популярна сред жителите на големите мегаполиси в последно време. В много от районите на страната има места, на които всеки човек може да отиде и да освободи натрупания гняв, като разруши събрани на едно място предмети и вещи.

Някои компании дори предлагат за целта обзаведени апартаменти, а други стигнаха още по-далеч и се оборудваха с танкове и други оръжия. Терапията протича в две части - в първата клиентът получава пушка, с която да стреля по всеки автомобили, който си хареса и така да премахне натрупания стрес.



Във втората част се използва истински 56-тронен боен танк. С военната машина може да бъдат прегазени дори няколко автомобила, а ако това се струва малко, клиентът получава шанс да стреля с истинско танково оръдие.

Снимка и видео: Motor1

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Даскала ( преди 3 години )
    Жалка работа. Като се изпозастрелят, ще закрият бара. АГРОФИТНЕС - това им трябва на хората днес - да копат с мотиката - хем полезно, хем стрес няма!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    егати снаряда... да не беше фойерверк.. нищо не й направи на колата :) Иначе не лошо занимание ако си нямаш друго за правене.