IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звезда на "Арсенал" разби зрелищно своя Mercedes-AMG G 63

Идиотското изпълнение на Джо Уилок беше заснето на видео

Една от звездите на футболния "Арсенал" - Джо Уилок, участва в зрелища катастрофа, от която се отърва невредим. Същото обаче не се отнася за неговия Mercedes-AMG G 63, съобщава изданието Daily Mail, което публикува и видео, заснето от шофьор на движещ се наблизо друг автомобил.


Mercedes-AMG G 63 катастрофа


Инцидентът се е случил в околностите на Лондон, като ясно се вижда, че 21-годишният футболист се опитва да вземе завой с висока скорост, докато напуска магистрала. Уилкок обаче губи контрол над тежкия всъдеход, който се удря в мантинелата край пътя, в резултат на което едно от задните колела са откача и излита във въздуха.

В крайна сметка автомобилът излита от пътя и се удря в дърво, преди да спре напълно. Мъжът, чиято видеокамера е заснела катастрофата, спира, за да окаже помощ на футболиста, който явно е в шок, тъй като се опитва да потегли с колата си, въпреки че тя е без едно колело.



Уилок заявил, че закъснявал за тренировка и затова може да е шофирал безразсъдно. Според очевидеца, луксозният всъдеход едва ли може да бъде оправен, тъй като ударът на предната част в дървото е бил доста сериозен. "Явно съм пълен идиот", коментирал футболистът, преди да повика полиция и свой приятел, който да го вземе.

Снимка и видео: Daily Mail

0 от 500