IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce пусна аксесоар на цената на нова кола

Подвижното столче от въглеродни нишки и алуминий струва 8800 долара

Компанията Rolls-Royce представи нов аксесоар - подвижно столче от въглеродни нишки и алуминий с кожена седалка и скрито фенерче. Тази опция струва 8800 щатски долара (малко над 14 000 лв.), за колкото на някои пазари може да се купи чисто нов автомобил.


Bespoke Collective


Аксесоарът се казва Pursuit, като представлява съвременен вариант на традиционното преносимо столче от Bespoke Collective. В компанията считат, че то може да бъде полезно при пускането на дрон, рисуването на картини сред природата или просто за наслаждаване на живописна гледка. Столчето става и посещение на концерти на открито, като за целта е предвидено и джобче за билет.

Креслото се състои от опора, направена от въглеродни нишки и алуминий, която може да се регулира на височина. Благодарение на използването на тези материали е постигнато оптимално съотношение между твърдост и тегло. В конструкцията му е предвидено и тайно отделени за фенерче, върху което са гравирани инициали RR.


Bespoke Collective


Столчето ще се предлага в няколко различни варианти на цвят, като ще се предлага както единично, така и в двойка с още един екземпляр. Отстъпка от цената му при покупка на втора бройка обаче не се предвижда.

Снимки: Rolls-Royce

0 от 500