IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 проблема на съвременните японски спортни коли

Моделите от Страната на изгряващото слънце постепенно губят позиции

С течение на годините Япония постепенно се превърна в един от най-добрите производители на спортни автомобили в света. Стартът през 70-те и 80-те години беше сравнително скромен, но благодарение на високото си качество и сравнително достъпни си цени марките от Страната на изгряващото слънце се изкачиха до върха в този сегмент.

Японските компании обаче не почиват на лаврите си, а продължават да усъвършенстват продуктите си. Те обаче невинаги са перфектни, като и при тях се появяват проблеми. Изданието Viacars събра на едно място 10 от тях, които трябва да бъдат взети под внимание преди покупка.

10 проблема при съвременните японски спортни коли:

0 от 500
  • #8
    12 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пълни глупости в статията. Мазда мх-5 е само един надежден кабриолет със задно, не е спортен автомобил или нещо друго.
  • #7
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Японците вече не правят спортни коли. както виждате спряха да развиват повечето от най готините си модели. Дори вече не участват в престижните състезания. Новата зелена политика в глобален мащаб обърка нещата и затова вече няма смисъл да се инвестира в старите технологии. Виждате че дори икона като Супра я направиха с техника от БМВ.След няколко години ще има нов бум над Електрически спортни коли. Тогава може би ще видим завръщане на Японците със вълнуващи модели. До тога ще е само скука.
  • #6
    27 rate up comment 9 rate down comment
    Dido ( преди 3 години )
    Поредната зле преведена американска статия!!! Всеки автомобил от класа на Супра или BRZ е тесен за перманентно преяждащ с бургери американец! За останалите проблеми не ми се говори!Само като прочетох как имало оплаквания в САЩ за модел на Тойота, че ускорява неочаквано, а се оказало, че собствениците бъркат спирачката с *** за газ ..... и повече глупости от краварите не ми се четат!!!!
  • #5
    14 rate up comment 21 rate down comment
    Typeracing ( преди 3 години )
    Германчетата толкова бой са яли от Японците,че онемяват само при вида на Японската сила.
  • #4
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Typeracing ( преди 3 години )
    Номер 3 откога започна да се замисляш?Имаш напредък.
  • #3
    25 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Това, което за немците е спортен автомобил, за италианците и англичаните е подтисната мъжественост от властна майка, грижовна баба и забранени уроци по рисуване.
  • #2
    17 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пръдливите ти напити немци да направят първо *** GSM с копчета и тогава да си мечтаят за по сериозни неща.Прости немски ***.
  • #1
    26 rate up comment 11 rate down comment
    Typeracing ( преди 3 години )
    Казал *** Простака и си пуснал чалга.