IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, ако запалиш резервоара?

Руснак доказа, че човешката глупост е непобедима (ВИДЕО)

Мъж запали резервоара на своя автомобил, докато зареждаше на бензиностанция в Южно-Сахалинск. Инцидентът се е случил в ранните часове на 30 ноември, като е заснет от охранителна камера.


пожар


Свидетели твърдят, че мъжът първо е платил за горивото, след което е пъхнал пистолета за зареждане в резервоара. В един момент, по неизвестни причини, руснакът решил да експериментира, като взел запалка от салона на автомобила. Пламъкът се разпространява за секунди, като мъжът вади пистолета, но не прекъсва подаването на гориво.

Мъжът се опитва да потуши пламъците, но неуспешно и на помощ му идва служител на бензиностанцията с пожарогасител. Докато той гаси пламъците, виновникът се качва на колата и изчезва.



За щастие, пожарът бързо е потушен, но така и не става ясно, защо шофьорът е решил да провери какво ще се случи в подобна ситуация. Мъжът се издирва от полицията, като номерът му е заснет от камерите.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Прави впечатление колко дълго служителят се суетеше с пожарогасителя. Много слаби мерки за сигурност! Иначе *** има всякакви, особено в големите държави.
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не знам причината но това беше честа практика в САЩ. Гледат колко е пълен резервоара ли какво ли не знам, но тубата (не бензиновата) беше пълна с подобни видеа