IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW готви сериозни промени по X7

Кросоувърът получава различна предна част и нов хибриден сиов агрегат

Компанията BMW активно тества обновения си кросоувър X7, като снимки на прототип, покрит частично с камуфлаж, бяха публикувани от изданието Carscoops. Премиерата на модела ще се състои в края а 2021 или началото на 2022 година.


BMW X7


Въпреки камуфлажа може да бъдат забелязани някои нови детайли от машината. Кросоувърът получава нови тесни фарове в стила BMW i7, голяма решетка на радиатора, други брони, релефен капак на двигателя и различен въздухозаборник.

Фаровете имат нова графика, като са съединени с хромирана линия. Снимки на салона засега липсват, но се очаква, че обновеният модел ще получи цифров приборен панел и модернизирана мултимедийна система.


BMW X7


Техническите характеристики на обновеното BMW X7 се пазят в тайна, но се очаква, че автомобилът ще получи поне една нова хибридна версия, която ще се зарежда от електропреносната мрежа. Останалите мотори ще бъдат сегашните, като те претърпят модернизиране.

Сегашният X7 е най-големият кросоувър в гамата на марката, като беше представен през 2018 г. Моделът се продава с 3,0-литров бензинов мотор с 340 к.с., както и с дизел със същия обем, развиващ 249 к.с. Най-мощната модификация - X7 M50i xDrive, която разчита на 4,4-литров V8 с 530 к.с.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Решетката няма да е по голяма дори ще бъде леко намалена , понеже камуфлажът е тежък аз имах възможност / на базата на шпионски снимки/ да разбера за какво иде реч.Променят радикално светлинната група/фаровете/ вече ще са отделени на две секции в горната част много тънки и дълги дневни светлини а отдолу друга секция с останалата част от светлините, лично на мен ми хареса изглежда доста модерно.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    drumvlado ( преди 3 години )
    Дано да си сменят дизайнера скоро!
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    край ( преди 3 години )
    Мъск направо ще се побърка
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    snaky ( преди 3 години )
    Голяма решетка на радиатора? Колко по-голяма? Явно всичко ще е решетка.