IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Взето под наем Ferrari катастофира и изгоря в Чикаго

Местен рапър успя да унищожи суперкола за 300 000 долара (ВИДЕО)

Взето под наем червено Ferrari 488 Spider предизвика зрелищна катастрофа през уикенда в Чикаго. В ранните часове на неделя водачът на струващата 300 000 долара суперкола не успя да да се справи с управление и се удари в мантинелата. Колата се превъртя и веднага се запали.


Ferrari 488 Spider катастрофа


На кадри от местопроизшествието се вижда как Ferrari-то влиза с висока скорост в завой на Оук стрийт, който е известен като едно от местата в Чикаго, на което стават много катастрофи. Шофьорът явно не преценява скоростта, удря се в матинелата и се превърта във въздуха.

По време на инцидента в колата са 22-годишният шофьор и 20-годишен пасажер. Двамата са се отървали с леки наранявания и са закарани в местна болница. От полицията съобщиха, че в кръвта на водача не са открити следи от алкохол или наркотични вещества.



Малко по-късно в Twitter местен рапър, известен като Geek Jab, заяви, че той е бил зад волана на автомобила. Музикантът добави, че е добър шофьор, а критиките за изпълнението му са от хора, които му завиждат, че може да си позволи да си наеме такава кола. Тя е застрахована, а сумата за наема е 3000 долара на ден.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500