IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus на старо - какво да очакваме?

Дори луксозната марка има своите слабости

Lexus е част от Toyota, а Toyota означава надеждност. През последните години моделите на тези две марки неизменно са в челото на почти всички класации по надеждност. Това се отнася както за новите автомобили, така и за тези втора употреба. Във втория случай клиентите често предпочитат частните продавачи и така избягват официалните представители на марката. Това, разбира се, носи повече рискове при покупка, които няма как да бъдат избегнати.

Както повечето марки, дори луксозните, така и Lexus има модели, които са почти безпроблемни. Има, разбира се, и такива с проблеми. Затова и ви предлагаме един кратък преглед на гамата на марката, в която експерти от независими сервизи посочват най-честите дефекти на всеки отделен модел на старо.

Lexus на старо - какво да очакваме? (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Lexus

0 от 500
  • #31
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Макс ( преди 1 година )
    А мнения за CT200H ? Намерих една Luxury Line в Германия и обмислям дали да не
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    GP номер 2 ( преди 1 година )
    Колега, адаш GP, и аз видях тази простотия за ремъка на двигателя, който е с верига, ама викам айде да си замълча. Типичното превеждане на парче без вникване в смисъла.
  • #29
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Гошо ( преди 3 години )
    Като бивш собственик на Лексус IS съм напълно съгласен със забележките в статията. Това са единствените слабости на автомобила.
  • #28
    12 rate up comment 0 rate down comment
    GP ( преди 3 години )
    От Аутомедия споменават за два от моделите, че имат проблеми с "вариаторната трансмисия", каквато за тези модели не се предлага никъде по света, а също и трилитровият мотор има проблеми с ремъка, нищо че е с верига! Много слабо четиво, ама много!
  • #27
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Ми скука! ( преди 3 години )
    Както и при новото...
  • #26
    15 rate up comment 23 rate down comment
    Той ( преди 3 години )
    По добре 20 годишно БМВ отколкото тоя *** лексус.А за жена му кой знае :)
  • #25
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Гостилничаря ( преди 3 години )
    Едва ли жена му има нещо общо с теб, простако! Такива обществени циреи като теб има много, обикновено са с 20-годишни БеЕНВета пред разпадане, дават много газ по пешеходните пътеки и багажа в *** им кратуни е малко (както става ясно и от постовете ти!).
  • #24
    5 rate up comment 10 rate down comment
    #27 ( преди 3 години )
    Я първо се върни във втори клас, научи се да пишеш и не ми се обЕснявай за някоЙ модели, които били надеж...ни колкото Дачия. Оъ 26 думи, от които (запомни: коИто) повечето за едносрични имаш минимум 3 грешни, без да говорим за пунктуация. Марш в училище, сополанко
  • #23
    15 rate up comment 18 rate down comment
    +++ ( преди 3 години )
    Аз от статията разбрах че лексус са абсолютни ***.Така че няма какво да ми обесняват някой колко са надежни то се видя просто скъпа Дачия
  • #22
    4 rate up comment 3 rate down comment
    младен ( преди 3 години )
    До noneПреди да си го купя този, проверих малко за поддържката и разбрах че не е кой знае какво като цена. След като го купих се оказа че е по-ефтин дори от предишната ми хонда сивик.Като го карам леко/нормално и харченето е около 10л/100 в София - изненада ме направо. Предимно карам събота и неделя и рядко вечер след 7 и половина 8. Предполагам ако влизам в задръствания ще отиде на 13-14.