IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus на старо - какво да очакваме?

Дори луксозната марка има своите слабости

Lexus е част от Toyota, а Toyota означава надеждност. През последните години моделите на тези две марки неизменно са в челото на почти всички класации по надеждност. Това се отнася както за новите автомобили, така и за тези втора употреба. Във втория случай клиентите често предпочитат частните продавачи и така избягват официалните представители на марката. Това, разбира се, носи повече рискове при покупка, които няма как да бъдат избегнати.

Както повечето марки, дори луксозните, така и Lexus има модели, които са почти безпроблемни. Има, разбира се, и такива с проблеми. Затова и ви предлагаме един кратък преглед на гамата на марката, в която експерти от независими сервизи посочват най-честите дефекти на всеки отделен модел на старо.

Lexus на старо - какво да очакваме? (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Lexus

0 от 500
  • #11
    5 rate up comment 14 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    Уважавам се пише с у, самураи,не си правете да сравнявате оригиналите от Германия с копието на тойота.Има модели на лексус които са откровена кражба на дизайн.Това е трагедия.Колата може и да е сигурна, но никой уважаващ себе си мангизлия няма да се качаи на морално остаряла кола с лош дизайн.А този лексус е именно в премиум клас.А там законодателите са Ауди, БМВ и Мерцедес.А напоследък генезис имат явен напредък, така че на тойота положението става зле.
  • #10
    21 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Само българина си мисли че 15+ годишен Мерцедес или БМВ създава уважение. Особено като вземе една S класа за 10-тина хил лв. Тук точно имаше един дето обяснява колко е евтино да караш W221 - видиш ли моргите били пълни с части. Дааа баровец та дрънка. Искаш без компромисна кола, но я купуваш в силно компромисно състояние и я поддържаж с компромисни части.
  • #9
    21 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тоа пък сравнявал лексус, бмв и мерцедес на старо и германските щайги били по изгодни. Ами така е естествено, но само при покупката. Има защо да се обезценяват повече от лексус и да са по евтини, сети се сам защо. В дългосрочен план изобщо не са по изгодни, повярвай ми.
  • #8
    31 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен #7 ( преди 3 години )
    . Хората повече ще те оважават с бмв че даже и с ауди..... е то това е най важното за родния пещерняк... да те Оважават щото седиш в немска кола..нищо че на година ремонтите ти струват повече от колата. Живи и здрави, но щом търсите Оважение в колата комплекса за малоценност е явен
  • #7
    18 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Общо взето пълни глупости. Боята, хрома, ремъка се отпуснал.....Колите са надеждни а изброените проблеми са рядкост. А и зависи дали се поддържа колата и къде и как се кара. Като знам на запад какви мърлячи има. Хората не им пука. Купуват, карат и хвърлят. Старите Lexus LS са направени като танкове. V8 и V6 моторите нямат грешка.
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )
  • #5
    5 rate up comment 32 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Едва ли бих си взел лексус. Сравнявал съм лексус, мерцедес и бмв на старо. Много по изгодно е немското. Дизайна е по добър. Хората повече ще те оважават с бмв че даже и с ауди.
  • #4
    20 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    НАй съществените проблеми при лексус са боята и хромът... при ауди и бмв боята и хромът са най-НЕсъществените проблеми.
  • #3
    8 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Каквоо да оачакваш, проблемите на Тойота. Не са направили чудо в качеството, същите тояги,, но по-скъпи.
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 3 години )
    Т.е. за да обобщим, купете си бензинов IS до 2013 (много надежден автомобил - личен опит), или Land Cruiser (GX, LX) (също доста надежден, но напоследък започнаха повече да ги крадат не знам защо)