IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е най-откаченото BMW, което някога сме виждали

Дизайнер превърна новото М4 в офроуд кемпър, и то какъв!

Още от премиерата на новите BMW M3 и M4 външният им вид - и по-точно необичайно голямата решетка - предизвикват постоянни спорове. Някои критици стигнаха дотам да кажат, че такава "физиономия" може и да подхожда на monster truck, но не е уместна за един спортен автомобил. Интересно ни е какво ли биха казали тези критици, когато видят този абсолютно откачен проект за тунинг на M4, дело на изключително популярния графичен дизайнер BradBuilds.
  
   
BMW M4 Overlander Concept
   
   
Артистът си е представил спортната кола по възможно най-неочаквания начин - като т. нар. овърлeндър, нещо като кемпер с висока проходимост.

Според автора този M4 Overlander Concept е готов за всякакви изпитания и ще осигури на собственика си приличен комфорт в пустошта, защото задните седалки и багажникът са заменени с мини кемпър с легло, кухничка и два соларни панела за енергия. Все пак BradBuilds все още не е показал интериора.

Външният вид обаче е достатъчен да ни увиснат ченетата. Здравата раздутите калници и внушителните офроуд гуми са достатъчни да придадат на колата приключенски вид. И да отвлекат вниманието от решетката.

Не сме съвсем сигурни как такава модификация би се отразила на аеродинамиката и на толкова таченото от инженерите на BMW разпределение на теглото между двете оси. Но пък поне ще имате каравана с трилитров шестак с туин турбо и 480 коня.


Още от смайващия M4 Overlander вижте в ГАЛЕРИЯТА:

0 от 500