IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai кръсти новия си кросоувър на френски курорт

Компактият Bayon ще бъде представен през първата половина на 2021 година

Компанията Hyundai публикува първо изображение и информация за новия си компактен кросоувър Bayon, който е стане и най-достъпният SUV на марката на европейския пазар. Премиерата на модела ще се състои през първата половина на 2021 година.


Hyundai Bayon


Кросоувърът е кръстен на град Байон (Bayonne) на юго-западна Франция. Мястото на Атлантическия океан е много популярно сред любителите на активния отдих, което, според представител на Hyundai, "напълно съответства на характера на новия модел".

С избора на име южнокорейската марка продължава традицията си от последните 20 години, според която тя дава на своите нови модели имена на интересни места.Например, моделите Tucson и Santa Fe са кръстени в чест на американски градове в щатите Аризона и Ню Мексико, а Kona - в чест на район на един от Хавайските острови.

Допълнителните подробности за Hyundai Bayon ще бъдат обявени в началото на следващата година. Очаква се това да бъде и най-евтиният кросоувър на корейската марка, като ще измести от тази позиция Creta.

Снимка: Hyundai
.

0 от 500