IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi TTS Competition Plus получи повече мощност

Добавен е и нов пакет Bronze Selection за стандарния ТТ

Audi обнови роудстъра TT, като добави повече мощност на версията TTS Competition Plus и представи нов пакет Bronze Selection за конвенционалния модел и модификацията S. Това явно ще е последното освежаване за модела, преди появата на негов наследник, за който се чува, че ще е изцяло електрически.


Audi TTS Competition Plus


Благодарение на оптимизацията, TTS Competition Plus вече постига максимална мощност от 320 конски сили и въртящ момент от 400 Нм. Така, купето ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди, а откритата версия - за 4,8.

Постиженията са благодарение на двулитров турбобензинов агрегат, комбиниран със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител и 4х4 система quattro. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч, а окачването разчита на системата Audi magnetic ride с контрол на амортисьорите.


Audi TTS Competition Plus


Извън екстремната версия, позиционирана под върховия TT RS, за по-конвенционалните модели е наличен пакетът Bronze Selection. Както говори името му, той ще предлага  някои акценти с бронзов и меден цвят по каросерията и в салона, както и богато оборудване. Последното ще включва неща като (бронзови) специални 20-инчови джанти, пълен пакет LED светлини, премиум аудио B&O и кожен салон със специфични акценти.


audi tt bronze


Подобни "екстри" са налични и за обновения TTS Competition Plus, при който също са налице 20-инчови колела, диодни светлини и освежен кожен салон. В добавка, динамичната версия е получила червени спирачни апарати, черни детайли по купето и графики с четирите ринга на Audi отстрани на купето. Цената на купе-варианта в Германия започва от 61 000 евро, докато кабриолетът ще струва 63 700. Доставките започват в началото на следващата година.

Повече снимки на новите TTS Competition Plus и Bronze Selection вижте в галерията:

0 от 500