IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Всички искат да пораснат, но това не е нужно!

Сегашните градски компактни модели се изравниха с колите от клас "Голф" от преди 20 години

Автомобилната индустрия се развива със стремителни крачки. И в случая не става дума за електрификацията,към която се стремят всички производители. Дори и за предлаганите опции, за много от които никой не се е сещал преди години.

В случая ще погледнем габаритите на автомобилите, за да разберем колко са се увеличили те за последните две десетилетия. И както можете да се убедите сами, изводите от това проучване са повече от любопитни.

9 автомобилни двойки, показващи тренда към гигантизма (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    10 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Факт е, че в класа си Голф е най-обезшумен, има най-добра возия и най-икономични двигатели.Като цяло е идиалния компромис за града и магистрала.
  • #7
    12 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Само неграмотници наричат "С" клас "голф". Голф дълго време беше най-тясната кола в класа и колата с най-скучен дизайн и най-изостанали технологии. Сега леко се пооправиха, но историята помни. А и в България още се карат дори и тройки. Има си мазохисти, такива сме си...
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ееех 90-те наистина са пика на VW и Ауди - Голф 3, Венто, Ауди 80, Ауди 100/А6 C4... за куатро версиите да не говорим. сега не могат да направят толкова адекватни и симпатични коли.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Голфа расте с 5 см. всяко поколение да има защо да го смениш , иначе е абсолютно вярно моята кола клас B си е точно с размерите на Golf 4, но междуосието е като на Golf 5.
  • #4
    2 rate up comment 10 rate down comment
    е ( преди 3 години )
    на дължина, ами на ширина. То пътното поведение оттам зависи много. Това си остават градски минита, които не са подходящи за магистралата, както Голф, Астра или Фокуса.
  • #3
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Перник ( преди 3 години )
    "Малка малка, но после целия клас се нарича Голф!" - Така го наричат някои в сервилничещия ***, може би и някои други подобни места... Дали така се казва този клас в Северна, Южна Америка, Азия, Африка, Австралия??? Вземете се просветете малко де...
  • #2
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Абе ( преди 3 години )
    Малка малка, но после целия клас се нарича Голф!
  • #1
    2 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Преди 20 години Голф беше една от най-малките коли в класа си. ФВ винаги са се подигравали по този начин на клиентите си.