IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota RAV4 стана американски SUV от 90-те години

Моделът на Mitsuoka ще се продава под името Buddy

Японската компанията Mitsuoka представи новия си модел - SUV в стил на американските модели от 90-те години. Той се казва Buddy, а в основата му е най-продаваният кросоувър на планетата - Toyota RAV4.


Mitsuoka Buddy


Благодарение на хромираната си решетка на радиатора и разделените квадратни фарове отпред Buddy прилича на Chevrolet Tahoe от преди 30 години. Отстрани кросоувърът напомня на стандартния RAV4, докато в задната част трябва да бъдат отбелязани вертикалните светлини, преработената задна врата и хромирана лента на бронята.

Засега липсват снимки на интериора, но не е трудно да се предположи, че кросоувърът е взаимствал салона от RAV4, но с някои промени, които дизайнерите на Mitsuoka са направили, за да може да му придадат определена уникалност. Компанията обяви, че ще предлага общо 11 цвята за каросерията, както и 6 двуцветни варианта.


Mitsuoka Buddy


Кросоувърът Buddy ще получи същите двигатели като RAV4. Това означава, че под капака му ще бъде поставен бензинов мотор с обем 2,0 литра, развиващ 168 конски сили, както и хибриден агрегат с 2,5-литров двигател и електромотор. Съвкупната мощност на тази задвижваща система е 175 конски сили.

От Mitsuoka обявиха, че започват да приемат поръчки за модела от 25 ноември, като тогава ще обявят и цените на автомобила.

Още снимки на кросоувъра - вижте в галерията:

Снимки: Mitsuoka

0 от 500
  • #3
    11 rate up comment 0 rate down comment
    до #4 ( преди 3 години )
    Личи си, че никога не си продавал нищо.
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Не ми харесва - задния капак трябва да е отрязан, перпендикулярен, а не скосен за да прилича на стар. Иначе ако цената е прилична е яко. Толкова започнаха да си приличат колите
  • #1
    24 rate up comment 4 rate down comment
    До Ганчо #1 ( преди 3 години )
    До долния *** - толкова са зле Toyota че... продават най-много. Най-скъпата марка, тия които диктуват всичко... абе прав си ***... като за марка номер едно... зле са... не ги мисли Toyota.