IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla предлага на клиентите си радио за 500 долара

Опцията е за собственици, които тъгуват по спътниковите приемници

Компанията Tesla обяви пускането на нова опция за своите електромобили, която рязко се отличава от огромния брой иновации, предлагани до момента. Става дума за стандартно радио, работещо на честоти FM и AM без включване към интернет.


Tesla мултимедия


През последните години Tesla разработи няколко нови функции за мултимедийните си системи. Сред тях са услугата Tesla Theater и наборът от различни игри Tesla Arcade, които могат да се обновяват от разстояние. Новите коли на марката получиха вграден видеорегистратор TeslaCam и охранителен режим Sentry Mode, който защитава от кражба.

Много от новите функции се оказаха недостъпни за старите Model S и Model X. Техните собственици получиха предложение от компанията за пълноценно обновяване на мултимедийната система, което ще им струва 2500 долара. Някои обаче се оплакаха от проблеми със софтуера, а също така и заради отсъствието на радио, каквото имаше в старата мултимедия. Новата версия позволява слушане на музика, в това число и радио, само през интернет.

За тези собственици Tesla разработи допълнителна ретро-опция - приемник, работещ на честоти FM и AM, а също така и на тези на американска система Sirius XM. Ъпгрейдът на мултимедийната система ще бъде достъпен в края на годината, като ще струва 500 долара.

Компанията е подготвила и уловка за клиентите си, тъй като радиото може да бъде поставена само след основно обновяване на мултимедията. А за получаване на новата система със спътникова връзка, собствениците на стари коли на Tesla трябва да платят 3000 долара.

Снимка: Tesla

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимка ( преди 3 години )
    Като всички наши политици, ще се обърнат на 180 и ще кажат колко велики са vw и блгодарение на новото и модерно id.3 ел. колите са успели да покажат, че са ефктивни. Без звачение какво прави Тесла, само заради това, че раздрзни кошера ме кфт, нещо ново и интрсно, дори и да флират подведоха крак и няма спиране. Дари чакам някоя евтина ел. Дачия и защо не...
  • #3
    2 rate up comment 5 rate down comment
    до коментар 1 ( преди 3 години )
    Да, злобно е написана статията, защото аудиторията тук е 45+ и си обича нафтените печки. Основното, което повтарят е, че електричките не са по-еко от ДВГ и го повтарят като папагали, без да са чували за последните иновации при батериите и пробега. И това е само началото.Интересното обаче е , как всички тези фенчета ще реагират на успеха на чудесният ID.3... Който е по-ефективен от тесла дори. Как ще приключат любовта си с нафтичката?
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    догодина връщане и на ръчната механична спирачка...
  • #1
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Добре са го измислили,ако фаща и радио Видин,акциите им че скочат до небето.